Sådan arbejder jeg

Jeg har gennem et stykke tid forsøgt at opstille nogle principper for, hvordan jeg arbejder. Ideen med sådanne principper er, at de skal fungere som nogle faste og konkrete rammer, som i en kompleks hverdag skal hjælpe mig med at understøtte og nå overordnende målsætninger og visioner. Eksempelvis tror jeg meget på værdien af Social Business og Open Government – men hvordan skal jeg handle i det daglige, for at understøtte dette?   

 

Nedbryde kompleksitet

At arbejde i en politisk drevet organisation med ca. 18.000 ansatte er forbundet med en høj grad af kompleksitet. En lineær og rationel forestilling af verden holder ganske enkelt ikke, hvorfor der er brug for andre spilleregler. Nedenstående 7 principper skal hjælpe mig med at nedbryde kompleksitet samt nå store og mindre målsætninger i det daglige.

Jeg har allerede fulgt disse principper et stykke tid, og ved derfor, at de er en stor hjælp for mig. Men for at være tro mod selvsamme principper er det muligt, at de på et tidspunkt vil blive tilpasset ud fra erfaringer.

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *